Thursday, January 22, 2015

# counting 34 : Ammar Nazran turns 1

 
23.01.2015
 
:)
 
Ammar Nazran bin Nasrul Ashraf
 
he turns 1 today
 
happy birthday sayang
 
maklong loves you always and always!
 


# counting 35 : Shoes

terlewat satu entri la aku tak telle dengan counting ni
takpelah nanti kita kejar balik
malam tadi aku ada stalk satu instagram ni
instagram kasut :D
dia buat custom made kasut okay
and I find it interesting
tadi baru email Tanya butik nya di mana
tunggu reply lah
kalau ada kesempatan I will drop by and tunjuk korang kedai nya cemana
rasa rasa macam nak tempeh kasut untuk sophie and ammi :P
 
ini instagram kedai tu kalau sapa sapa nak tengok sample kasut berkenan
atau...
korang boleh cari kasut design apa korang suka
and suh depa buat la lagi syiok kan

 
happy Friday!
 
23.01.2015
 

Wednesday, January 21, 2015

# counting 36 : course

actually ni dah masuk counting 35 tapi takpela kita setel counting 36 dulu
harini adalah tiring day
sebab dari malam tadi aku kena attend meeting up to this morning
jalan jem mashaaAllah tak tahu la nak kata apa
dari elok elok sampai office selalu sejam sekarang dah nak dekat dua jam
maka disebab kan aku ada plan nak masuk kerja ikut schedule 7-4pm balik
aku akan ikut semula jalan lama which is jalan hulu Langat
meeting dari malam sampai pagi dan sampai ke masa lunch ni sangat lah memenatkan.
rasa nak tido flatkan diri je
takpelah lagi sejam lebih lagi nak balik dah
semalam aku call ukm konon nak Tanya kos ITB-UKM yang dulu bukak untuk kos double master tu
ternyata aku kecewa la
sebab kos tu dah takda
so aku akan continue untuk proceed master dengan available prof yang ada la di UKM
sekarang tengah survey the best course to take.
pastu nak pikir nama tajuk research nya skali
tahun ni company pun banyak sekolah depa anta untuk aku
tapi aku akan start attend lepas maternity leave la sebab nak bergerak ke sana ke mari pun sekarang ni dah mula penat
nak seret lappy pun penat Y____Y
good luck to my best friend Cik Onn yang akan mulakan kelas bulan Feb ni
aku akan menyusul dengan disiplin this time *semangat!!*
oklah nak rehat dan makan hahaha
 
jumpa lagi
 
22012015