Sunday, September 7, 2014

# nausea

sekarang ni aku rasa aku dah macam pelakon cerita what to expect when you are expecting
boleh tak nak cakap camtu?
 
I need a spa
I need a facial
I need a manicure pedicure
I need a good food but I cant have those
any idea how can I get a good food?
because I really need food to eat T-T
I have no crave towards anything
I am just looking for food that is comfortable to eat
say bye bye to chocolate food base
say bye bye to bread
say bye bye to rice
say bye bye to gravy food
seriously..
I have no idea what is the thing that can makes me feel better :(
I hate perfume
I hate combing my hair
I hate the growing pimples at belakang badan
I hate the pimples that coming to my forehead
I don't like tea
I don't like coffee
I don't eat chicken
I don't eat fried food
I cant take western food
I cant eat steak my goodness I miss steak but I cant have some
I cant eat pizza
I cant eat spaghetti
I can stand cheese
I cant stand fueling
and I can type but  I cant read now.
 
I love you baby
YES..
Ammi love you.

# celcom


You know what

Harini aku nak cakap

I HATE CELCOM

This is driving me mad

And I am going to change you very soon

Like this soon!

Perkihdmatan celcom nowadays sangat lah mengecewakan

Even I am paying more than rm150 per month tetapi  I can say ia sangat mengecewakan

Rumah aku kat Taman Sekamat pon kau boleh tak de coverage

Nasib baik aku ada wifi tapi kalau kawan kawan nak call tak ke susah?

Husband nak call pon susah

Kau memang mintak kena terminate.

Aku rasa perkihdmatan maxis is the best sekarang

Dengan roaming pun flat rate rasanya

Korang bayangkan laaa kan

Aku yang duduk dekat bangunan exxon ni boleh tak dapat mobile data

Simcard yang gila atau phone aku yang mintak kena buang?

Tapi sebab aku dah buat check up dekat TM pon mobile data quality macam harem

Oklah this is it.

I had this enough.

I am changing my line.

Will let kawan kawan knows my new number very soon.

Bye! 
8092014 

Tuesday, September 2, 2014

# 3




Harini birthday anak dara saya
Lahir 3.9.2011 pada pukul 830 malam melalui caesarean
Berat 3.37kg
Nama di beri : Irdina Sofiya binti Mohd Shahrill
Sesungguhnya nak melahirkan Sofiya adalah satu ujian besar Tuhan bagi pada aku..tapi indahnya kehidupan ada Sofiya hanya Tuhan saja yang tahu J
Ammi bersyukur ammi ada Sofiya.
Jadi anak baik, anak solehah.
Ingat selalu..ayah dan ammi sayang Sophie selalu.
Happy birthday to my lovely daughter, you have turned 3 years older sayang!