Tuesday, October 21, 2014

# eksaited ker?


memang nampaknya schedule dah berubah ni

aku akan fly jugak ke Houston kalini

single trip to Tx

menurut jadual trip Houston akan jadi agak frequent untuk tahun ni dan tahun depan

Nov ’14 – I am alone flying with baby in my tummy

January ‘15– Flagship at campus

May’15 – Team Building (may not attending this, EDD 14.4)

Sept 2015 – lectures and courses

Along 2015 – Melbourne/Bueno Aires/UK (date to be advised)

Blom pape geng yang akan pegi sama dah plan ahead persinggahan weekend

Austin

San Francisco

New York

Niagara Falls

Grand Canyon

NASA

Korang plan lah sebab definitely aku akan jadi penumpang sahaja LOL.

Pelik bila depa kata aku tak muka exsaited. Perlu ke aku bermuka eksaited? Pergi kerja ni..bukan pergi shopping makan angin sambil lepak bergaya gaya mengabis duit. Jauh lagi kearah ituuu. Pehhh  

Monday, October 20, 2014

# list

weekend ada 3 kali je

3 kali la nak guna untuk macam macam perkara

kalini aku cerita pasal list kemana aku akan pergi untuk these 3 weekends

bermula last weekend (W1) kami balik Kerteh

ada cuti Deepavali kami balik Tg Malim

Khamis masuk balik office bekerja seperti biasa

Jumaat Sabtu Ahad (W2) let's fly to KK ( I am visiting Kundasang)

Next weekend (W3) I am going to PD and Melaka with kakak abg in laws.

Hopefully I have a few weekends selepas weekend ke 3. will see :)

plan korang macam mana pulak?



Sunday, October 19, 2014

# tinggal

korang

aku tertinggal handphone lah harini.

ni adalah hari Senin, 20.10.2014

maka sesapa yang whatsapp tu takde jawapan

atau ada jawapan - itu adalah suami sayya

hahhaha

so..sembang lah petang nanti masa aku dah balik kerja naa

bye!