Sunday, December 23, 2012

cuti

harini ramai kawan office yang cuti

termasuk lah aku nak sambung cuti yang tinggal dua potong ni

kejap lagi kami nak balik Tg Malim kejap

ini kalau jadilah ni 

sebab nak pergi tengok tapak

tapak? haha

iya. tapak. atau tanah la senang kira

plan kedua yang bakal dibuat ialah ingin membeli tanah

jadi nak pergi survey dan jika kawasan itu kami berkenan kami akan beli dengan sesegera mungkin

apa-apa pun nanti aku update lah

oh ya. lusa 26.12.2012 suami dah nak kembali bekerja di Erbil

another 35 days waiting for my love one to be home

aku menanti dengan sabar Insya'Allah :)

esok kita nak buat apa ye?

dating ke shopping ke sedap juga ni.

another 45 minutes..and I'll be home yeeeeeeeeeha!