Thursday, December 27, 2012

Friday , Dec 28th

Assalamualaikum and good morning everyone :)

today we have finally meet the last Friday of 2012

next Friday will be a new Friday of 2013 :)

so...hari ni apa aku nak cerita ya

oklah harini aku nak share on "what I read this December"

buku ni aku baru start 2 hari lepas sebab baru ada kelapangan lepas pukul 12 tengah malam

tapi malam tadi tak mampu nak bertahan mata

pukul 930 malam aku dah membuta

nampak nya dah lari tajuk

ini buku yang sempat di baca untuk bulan ini

4 Blondes, Author : Candace Bushnell


review cerita tak dapat nak cerita lagi sebab baru sampai muka surat 77. 

ada lagi beberapa ratus muka surat baru habis jadi nanti dah habis ke baru boleh cerita 

cuma aku nasihatkan bahawa buku ini buku orang dewasa ya

bukan buku adik-adik tingkatan 1 2 boleh pinjam, bahaya!

so...dah nama pun author 4 blondes ni same author untuk cerita sex and the city

I bet you guys know the intipati of this book :)

ok itu saja sharing untuk hari ini. nanti ada lagi aku akan share. oh yes haritu aku ada baca buku ini 

tapi tak sure dah masukkan ke tidak review nya. mungkin lupa -___-


yang ini sudah khatam. dan dah di simpan dalam kotak kerana ia juga cerita wanita dewasa. 

bukan lah cerita macam 4 blondes ni tapi jalan cerita nya agak berat. cerita yang menceritakan kekuatan dalaman seseorang dalam menghadapi dugaan dalam hidup. ceita nya mengkut pengalaman setiap orang. so satu chapter, satu pengalaman. kalau aku bagi afzal baca mesti dia rasa sakit kepala so tak perlu. baca sajalah buku voice of butterflies ke apa ke janji bukan ini.

sebaik habis buku yang sedang di baca aku harus hunt another book.

selamat hari Jumaat!