Friday, December 28, 2012

Friday night

tika ini..sudah pukul 10.40 malam

dan aku masih di opis

YA

MASIH DI OPIS!!!

ini semua gara-gara tender yang perlu di hantar 2hb Januari 2013

entah apa-apa lah timeline nak bagi tarikh masa orang sibuk bercuti??

dah la team ramai yang dah bercuti masa ni

tinggal lah aku dan kak rini untuk siapkan compiling segala

too bad isnin ni pula aku cuti nak sambung beraya tahun baru

tinggal kak rini sorang-sorang nak siapkan tender ni

memang kesian lah dia 

jadi untuk itu aku stay bersama dia dan bantu dia

at least Isnin ni aku tak ada, beban dia dah kurang sikit sebab boleh kata nanti nak print out details dari partner saja part yang tinggal untuk complete tender ni

the rest dah siap, I hope

apa korang buat sekarang ni? mesti dah best-best melepak depan tv. pergi keluar dating ke kan? bestnyeee

sophie pun dah tido. tadi aku call angah cakap sophie sayang tu dah tido dah

esok jangan dia merajuk dengan ummi dia sudah la kan.

wuwuwuw

boleh tahan jugak rasa letih ni..muka comot jangan kata lah kan..berminyak-minyak dah pipi ni aku rasa.

tapi takpa...esok cuti sambung sampai Selasa depan! la la la 

good night everyone!!