Sunday, January 20, 2013

# kerja kosong

jumpa di laman jobstreet. tadi saja-saja buka dan aku jumpa iklan ini. rasanya dalam banyak-banyak kerja yang ada dalam jobstreet, ini lah yang paling menarik mata pandangan aku heehee. siapa berminat? sila lah cuba okei! mana lah tahu..kalau itu rezeki kita. why not? sila hantar borang permohonan sebelum 24hb ya! hari Rabu dateline nya. kena cepat-cepat anta.



 

# minggu kedua akhir

21 January 2013

rasanya dah betul dah. minggu ini adalah minggu kedua akhir nak masuk ke bulan Februari. tapi apa yang aku nanti-nanti belum lagi kunjung tiba. perkabaran yang di katakan akan di beritahu bila semua sudah sedia. tapi bila? sabar juga menanti tapi bila bila di nanti nanti tak ada berita umpama menanti buah durian nak berputik lah, aku belum ada di tangga down lagi buat masa ini kerana aku ada tugasan yang lebih berat untuk di selesaikan tapi adalah lebih baik untuk memberikan aku sedikit senyuman bila pegumuman ini di beritahu lebih awal. aku perlukan semangat juga untuk jadi makanan kepada tugasan. pasti semua pun begitu.

KPi tahun ini sudah berbeza mengikut kehendak industry dan kehendak management. tapi atas perubahan itu ia juga memberi manfaat pada pihak aku. tahun 2013 adalah permulaan aku untuk melangkah mengikut latihan geomodeller.ia seakan in-line dengan apa yang aku usahakan untuk research masters ni. harap-harap ia membantu..

sekarang yang aku tunggu pengumuman ini

bila nak annouce? 

bila?