Wednesday, January 30, 2013

# khamis 31 Januari 2013

# Random..

1. hari ini ada renovasi di tingkat 2 pejabat kami. kebetulan kami adalah antara staff yang terkesan dengan kawasan renovasi. walaupun terkesan, tiada apa yang dapat membantu kerana tiada lagi meja atau workstation yang boleh kami pindah. maka duduk lah sini sehingga siap tingkat 2 ni. kami di ingatkan supaya membawa mask kalau-kalau ada antara kami ni yang ada sinus sebab nanti mestilah habuk banyak. apa kata kau kasi je kami cuti lagi bagus. atau...kita bekerja dari rumah. style jugak. work from home. cewah macam IBM sajeeew

2. hari ini ada career session dengan bos dan management. apa benda ni? bukan macam appraisal. sebab hanya aku dan kak rini saja di panggil. ia agak mencurigakan. apa -apa pun nanti la aku cerita sebab nak jumpa nya lepas lunch

3. hari ini hari terakhir bekerja untuk minggu ini, alangkah best nya asik bercuti saje. esok hari Wilayah. hihihi

selamat bekerja! aku takde semangat nak kerja ni sebab asik nak pandang langsir plastik ni. dah macam tirai hospital dah. diorang belum start bertukang lagi. nanti dah start bertukang confirm ada yang tak buat kerja langsung ni. tudutudutudu~