Sunday, February 3, 2013

# baru

ini pertama kali aku nak cuba produk ni.ia adalah produk dari negeri cik siti wan kembang. pengasas nya juga orang melayu kita. dia memang dah lama dalam bidang ni cuma aku je tak pernah tau. kakak ipar aku yang tinggal di Kerteh dah lama makan produk ni jadi giliran aku pula nak mencuba. kalau ia serasi dengan badan dan kulit, apa salah nya kita kongsi kebaikan ni sama-sama kan? ini lah produk yang di perkatakan. 




 Sunti Drink nama di beri.


aku dah mulakan minum produk ni 3 hari yang lepas. satu kotak ni ada 20 sachet. jadi ikut kita lah nak minum berapa kali sehari. kalau rajin minumlah dua kali sehari. kalau nak effect nya ketara dengan cepat, kena minum dengan konsisten la ok. dalam kotak ni ada di sediakan sekali info produk. jadi sambil minun tu boleh la baca apa isi kandungan dan kebaikan minuman ini. 

buat masa ni aku akan minum dulu untuk diri sendiri. esok lusa kalau ada progress I will let you guys know ok :)

selamat bekerja di hari Isnin! office tengah renovate jadi aku rasa sangat la tidak selesa ni, dah la tengah selesema lepas tu orang ni tak sempat nak mengemas jadi habuk merata. secara automatik hidung jadi pedih dan tekak rasa perit. rasa macam nak balik jeeeee.

ini bukan blues sebab bekerja tapi blues sebab keadaan tempat kerja yang tidak selesa. rasa nak demam lah apa lah. adohai~