Monday, February 25, 2013

# Feel this moment

itu tajuk lagu Pitbull dengan Christina Aguilera. sebab music nya tu macam rhythm hati acik hari ini. 

loan rumah di Taman Sekamat tu dah lulus

ye

rumah yang aku duk berangan-angan nak buat kabinet dapur apelah tu

loan nye lulus dah!

Alhamdulillah :)

pukul 11 suami akan ke bank dan setelkan sign itu dan ini

ayat melompat bintang dari suami ialah

"kita dah boleh start membeli barang rumah"

Yay!!!

SYukur...

even harini aku ada appraisal yang macam sain agreement menyambung kerjaya di sini

takpa!

mood hari ini mood baik

selamat hari Selasa!

oh wedding alang

nanti kita cerita panjang

sekarang ni kena buat kerja

bai!