Tuesday, March 5, 2013

# gambar

macam mana nak cerita panjang panjang kalau gambar tak ada kan. 

aku nak bercerita pasal wedding alang haritu

nak ambil gambar deco bilik pun tak dapat sebab alang & azie balik dulu sebelum kami

depa dah tido lah atas katil tu

hilang la sentuhan deco omak den

tapi takpa. nanti gambar kawen akan di upload soon in sha Allah..

kebanyakan gambar ada dekat adik sedara yang gigih menjinjing dslr

aku pulak gigih gendong bakul susu sophie

leka je sikit entah kemana anak dara aku tu berjalan dalam masjid tu

banyak perkara berlaku lately

mostly about work

belajar belum ada progress yang baik

revise proposal pun belum siap

aku plan nak jumpa lecturer minggu depan so I must bring along something to discuss.

strees sekarang ni

stress sekaliii~