Wednesday, March 6, 2013

# sukan

bersukan lah sangat kan. semalam bukan main lah bersenam nye dan pagi ni sakit satu badan. iyelah benda nak mula. mahu tak mahu kena langgar juga. cuma aku sangkakan ia zumba tapi awalnya dah tahu ini bukan zumba.ini bootcamp! nasib lah untuk 20 minit pertama je coach suruh buat bootcamp. the rest 30 minutes dia ajak berzumba tapi of course lah kan kalau dah mula-mula kau dah kena tiow buat macam-macam ala ala askar pastu nak layan enjoy nye zumba memang tak lah.

and so the rutine will continue untill end of the year (I hope)

and schedule kesihatan aku akan susun lagi dengan jogging di hari weekend (Sabtu & Ahad) di Tasik Pandan. oh kat sana memang ramai gila orang jogging petang-petang. jadi adalah tidak malu untuk jogging di situ,

semoga amalan hidup sihat ini tidak berhenti di tengah jalan setelah aku pindah di rumah baru -____-

harini macam biasa kerja menimbun.aku harap dapat mulakan dan tak berhenti sampai kerja siap. harap lah kan.hihihi

selamat hari khamis. khamis dah ni.presentation pack aku belum siap lagi.

selamat bekerja! 

bai.