Tuesday, March 12, 2013

# resepi

bukan nak kongsi resepi tapi hari ni aku jumpa satu website berguna untuk kita tajamkan skill masak hahahhaa

http://www.taste.com.au/

cuba lah.

resepi mat saleh ni basicly tak renyah macam masak orang melayu

jadi ia simple sikit lah dari masakan kita 

aku berangan lah dulu ni sebab nak try main masak-masak ni dekat rumah baru cewah!

sebab alatan tak cukup untuk baking kan

nak buat kerja pun separuh jiwa je la :P

tapi kalau nak masak pasta ke boleh je takde masalah

oh harini kena stay back 

jadi buka buku belajar dulu nanti sampai rumah kita buka buku resepi balik :)

bye!