Friday, March 29, 2013

# cuti

tadi baru hantar report dekat Dr. Ralph. katanya dia akan read through over this weekend ye. orang weekend bercuti dia baca paper student. kagum @_@ aku masa cuti lah nak guna masa nak spend dengan sophie pegi mandi manda ke kat pool bawah rumah. nak jogging ke pagi pagi ecewah. nak bejalan ke cari kasut minggu ni kan. ehehehe

Dr. minta banyakkan lagi additional info tentang field yang aku nak buat ni. 8hb April boleh jumpa dia dan bincang way forward dengan serius dan update lah setiap minggu dengan sistematik. aku berdoa semester ni aku rajin dan akan fokus buat kerja. aku berdoa semoga aku dapat settlekan part geology dan geophysic dulu semester ni. geomodel boleh sambung semester depan. amin amin amin

minggu depan jumpa senior yang sudi mengajar correlation dari raw data. itu pun kena ada appoitment setiap minggu. aku akan hantar result every week dan minta dia review. Alhamdulillah ada yang sudi bantu di kala memerlukan. sekurang-kurang nya aku dah ada plan untuk selamatkan diri ni. lupa ke aku dalam strategy menyelamatkan diri sekarang ni 

bila surat gaji baru nak dapat? ke aku tak dapat?

oklah selamat bercuti kepada semua.

happy weekend! bai