Monday, April 1, 2013

# migrain

sekarang tengah tersiksa menahan sakit kepala. tadi masa sampai office yani tanya sakit kepala side mana? aku katakan sakit di bahagian belakang sebelah kiri. yani kata itu migrain. wah macam ni ke rasanya sakit migrain?? masya'Allah..sakit betul lah kepala ni. start dari Ahad tengah hari :( adakah ini petanda stress? memang aku stress pun ni sebab petrophysicist ni komen spill aku shallower than the top structure. ini salah aku ke ni wey? macam bukan je sebab ni bukan depth map aku generate haha :D ni mule la nak gila isim ni. oklah..selamat bekerja. aku sakit kepala dah nak start kurang sakit,Alhamdulillah. migrain oh migrain..