Thursday, April 4, 2013

# honestly

honestly. cakap pasal secara jujur ni ada banyak benda aku kena honestkan pada hari ini.

# honestly angah, aku belum sempat nak makan Leptin Dried Plum yang kau bagi aku sabtu lepas. ini semua angkara kerja yang banyak sampai aku nak makan pun aku lupa.

# honestly emak, vitamin C soluble tu tidak la susah mana nak minum cuma ia perlukan air yang banyak untuk aku telan, makanya secara automatik aku jadi malas je bab nak soluble kan vitamin C tu. ini memang salah aku, ni semua kerana gara-gara nak fikir betapa malas nya aku nak pergi toilet lalu lalang meja orang yang tak pandai bermesra adalah sesuatu yang menyusahkan,alahai semua pun susah lah! 

 # honestly,aku dah mula malas dengan diri sendiri.malas ke tak larat? entah- tapi rasanya lebih kepada lupa.wah dah macam akar dah nak salahkan mana satu sebab HAHAHA. sampai bab lotion badan pun aku dah tak ambil kira. ini malu ye.malu aku dengan afzal bila dia tegur aku dah tak pakai body lotion dah ke? yelah baru aku tersedar, aku pakai lotion tangan ngan kaki je sekarang ni. ini adalah wake up call, thank you adik! sememangnya aku kena fikir bab ni sebab kulit aku bukan kulit sophie.kulit bayi memang sentiasa lembab dan halus,kulit omak sophie masakan sama dong~ dulu amat rajin dengan lotion mak nenek ni.nak nye brand terbaik ialah natural theraphy dari avon.dia sangat super cepat meresap dan kalau kau lalu tepi orang, orang ingat macam baru pas mandi.wangiiii.ok esok pergi beli.

# honestly, aku nak sangat berenang ni,tapi solution belum jumpa. belum lagi dapat call orang ibis ni,nak tanya swimming pool dia boleh guna ke? aku beli swimming board tau kawan-kawan jangan malu swimming dengan I ye.hahaha

#honestly, aku takde mood pun nak mai kerja harini haha.sebab ada interview. harap-harap kalini pergi interview ada lah rezeki kan. mana tahu rezeki lebih untuk sophie in sha Allah :)

last sekali untuk hari Jumaat ni

#honestly,kalau aku dapat beralih arah ke disiplin lain dalam kerja. kalini aku terima. tak payah berdegil dah. kalau dah itu yang Tuhan tetapkan untuk kau, tak payah la nak patah riuk usahakan yang lain pula kan.siapa tahu, apa yang kau sebok-sebok kejarkan tu sebab nak skala gaji besar konon nya.disiplin kerja lain lebih kurang sama je.less stress,less time.automatik banyak masa aku dengan family.oh bahagia.

oklah anything nanti kita sharing-sharing lagi.bai.