Wednesday, April 24, 2013

# The Best-Paying College Majors Of 2012



Ha harini kita nak cakap pasal ranking. Ranking fresh graduate yang paling best gaji depa for year 2012. engkorang dekat major yang mana satu? aku terfikir kat sini major science & technology tak ada dalam list. itu maknanya gaji freshie untuk budak-budak science tech memang sikit lah ye.haha. takpa takpe jangan marah..ini cuma survey taken from Forbes :) janji semua orang happy dengan kerja masing-masing ye dak? takde nak menyampah ke apa dengan apa yang ada ye dak? koje jela baik-baik. kalau kita buat baik insha'Allah Allah akan permudahkan urusan kita :)

1. Computer Engineering Majors
Computer engineering majors that graduated in 2012 enjoyed the top starting salaries in the country: $70,400.

2. Chemical Engineering Majors
Graduates in chemical engineering can expect starting salaries on average of $66,400.

3. Computer Science Majors
Computer science majors are in-demand, and can command starting salaries of roughly $64,400

4. Aerospace/Aeronautical Engineering Majors
Average entry-level salary: $64,000

5. Mechanical Engineering Majors
Mechanical engineering majors can look forward to average starting salaries of $62,900 upon graduation.

6. Electrical/Electronic Engineering Majors
Electrical engineering majors can expect starting salaries of roughly $62,300 upon graduation.

7. Civil Engineering Majors
Entry level salaries for civil engineering graduates begin at $57,600

8. Finance Majors
2012 entry-level starting salaries for finance majors were $57,300

9. Construction Science Majors
Entry-level salary: $56,600

10. Information Science And Systems Majors
Information scientists can command entry-level salaries of $56,100