Tuesday, July 9, 2013

the red alert

it's a wave 9 



dan aku tak tau la pulak kalau bayar PTPTN kat kaunter bank islam kena komisen RM 2? memang macam tu ke? abis kalau setahun aku bayar sana kiranya aku dah membayar RM 24 sebagai komisen kepada bank islam. dengan hanya key in data saya dan anda dapat RM2. kalau 200 orang? whuaaaa.

ok bai

# puasa

hari ini hari kita berpuasa day 1. untuk itu selamat berpuasa kepada semua kawan-kawan :) sekejap je ni bulan puasa..30 days is like 13 days je nanti. semalam pun aku boleh siap tersilap hari dengan afzal. afzal tanya bila nak buat custard pudding? aku jawab hari Rabu la along buat. but then yeah esok Rabu. Terus rasa macam eh..bukan harini hari Isnin ke? hahaha. seriously aku rasa semalam macam hari isnin. and today I feel like it's Monday again (what is going on...?) most of us akan balik pukul 430 harini but office aku kasi balik pukul 5.00pm. takpelah hopefully half of penduduk di KL akan balik 430 dan bila geng pukul 5.00 sampai jalan dah tak macam ceaser salad. 

ok then..selamat berjumpa lagi untuk cerita-cerita puasa dan cerita office. I have not yet write anything about office. sebab kat office agak pelik tak rasa nak membuka blog. let's assume the environment that changed people. 

selamat berpuasa! good day everyone! yehaaa :D