Friday, August 16, 2013

# weekend

harini Sabtu kan? korang gi mana jalan jalan? semalam suami dah pergi kerja. jaid tinggal lah kami bertia kat sini. aku dah di pesan supaya tidak berjalan sakan masa suami tak ada. jadi mungkin harini aku just nak walk around sambil beli food nak makan je la rasanya ni. the rest..kalau nak jalan jalan boleh.tapi kena menapak dengan sophie is a very BIG challenge. sini tak de kereta boleh sewa. kalau sewa pon depa nak international driving license. dah ada ke aku international driving license nye kan. belom ada lagi. nanti aku bawak korang ke kedai yang aku selalu pegi makan masa lunch. it's a fish market. tapi view nya lawa bagi aku lah. 

eh tadi tiba tiba facebook kena block tau. ntah pape lah sakit hati aku. sana dah nak masa lunch kan? sini baru pukul 8 pagi. tengah plan plan lah ni apa aku nak buat harini. 

pagi ni panas juga. panas sikit dari semalam. harap harap harini tak hujan jadi boleh menapak jauh sikit.

happy weekend :)