Thursday, October 24, 2013

# jemputan

selamat hari Khamis kawan kawan. aku masih di rumah harini menikmati hari cuti dan tengah hari tadi ade la keluar makan dengan kawan kawan lama di company lama :) lepas tu aku ke jusco membeli barang rumah. membeli barang rumah je dah habis satu petang. yelah sebab harini aku bangun pukul 1140 pagi. dont blame the day. sophie kena selsema since 2 days ago dan dia ada masalah tidur malam. jadi malam tadi dia bantai berjaga malam dari pukul 2 pagi sampai pukul 7. makanya aku la meneman dia sampai pagi. lepas tertido memang tido terlajak sampai matahari tegak la jawab nya.

sebelum ke jusco aku ada dapat panggilan lagi dari recruiter spencer ogden. nama recruiter ni Sabrina. dia akan membantu sama dalam spreading out resume aku ke company company berkenaan.

oh ya.

meet up dengan petronas minggu depan 31hb. I hope this interview tak la mengada macam slb isnin haritu. inipun aku duk menanti bila la depa nak call aku bagitau aku tak berjaya dalam interview tu, sungguh tak kuasa mak. 

aku menanti kan panggilan yang lain inshaAllah. 

baru 5 hari tak kerja dah gelabah. kelaka gak aku ni kadang kadang tu hahahaha

oklah esok nak fikir apa nak buat lagi. and again..mak aku pulak yang start dia punya housekeeping (cupboard on clothing) dan aku tak start start lagi pun haaa

oh plis la esok bangun awal

cemerlang sikit cemerlanggggg

good day to all of you tomorrow okay!

kbai