Sunday, November 17, 2013

# lost

apalah yang paling mengecewakan bila aku mula ada masa nak start zumba lepas tu aku check dalam semua hardisk, pendrive semua dah takde? mana video workout aku aaa?? benci laaaa. ni mesti sebab ter delete dekat Holland haritu. masa sibuk semua nak tengok movie duk alih alih movie dari hardisk ke tv lepas tu korang KORBAN kan video workout aku. 

benci lah

nangis lah!

mana nak cari DVD zumba yang senang nak paham macam aku dapat haritu? video haritu pun ehsan anip kasi aku tau! mesti dia dah berzaman delete dah video tu.

kecewanya.

:(