Wednesday, December 25, 2013

# natal

Hello Ladies,

Ya I know it’s been ages..lol..dan aku buat buat tak bersalah terus hey ladies to all of you. Selamat menyambut hari natal kepada kawan kawan kita yang celebrate raya ni. Hari Rabu maksud nya semua yang kerja bercuti kan? Maka apakah aktiviti korang harini?

Aktiviti aku adalah mengemas saki baki baju yang terlepas pandang dari let go. Sebelum aku pindah ke Kajang, aku dah pun buat cleaning pada baju baju aku. Sebab nya aku dah tak pakai baju baju tu jadi ada baik nya pass kan aja pada mereka yang mahu. Sorry la untuk baju baju yang first trip tu aku dah sedia masuk plastic. Siap dengan plastic tudung dan baju baju berasingan. Jadi sebab ada berpuluhan helai jadi aku tak kuasa la snap gamba satu satu. Cuma kalini sebab tinggal beberapa je yang nak di let go, aku tetiba rasa rajin dan snap gamba satu dua sebelum let go semua yang di pakai ni.


Inilah dia baki yang tinggal untuk let go.

Kalini baju tshirt dan jeans tinggal satu dua je sebab trip first dah let go dalam 3 plastik guni hehehe. seterusnya...aku meng filter baju tradisional iaitu baju baju kurung dan kebaya pendek. maklumlah..dulu aku ni memang suka pakai kebaya pendek. sekarang dah rasa tak berapa nak sesuai dengan jiwa mak.. kena let go lah, malas nak penuhkan lemari buat padat takde fungsi buat ape khennn


kat bawah ni hanya sebagai kenangan je la sebelum let go baju baju kat atas tu..ini lah cara jika baju baju di atas ini bila di pakai. to all my clothing and tudung, thank you for your service. semoga kalian tidak akan di sia sia kan dengan tuan yang akan datang. oklah esok insha Allah kita akan berjumpa lagi (ala ala janji ahli politik :P)  okay bye!






the red alert

it's  a wave 12. ohhh dah nak penutup nampaknya hehe. apapun enjoy lagu ni kawan kawan. happy working as well. hehe