Sunday, December 29, 2013

# Iheart Organizing

oh My...tadi baru take a tour of a few pages at Iheart Organizing.. my best buddy was right, memang lawa gila la design onwer Iheart Organizing ni. I am so in love! Thank you guys for sharing the idea of visiting this Iheart blog. memang inspiring. tengok rak dia beli untuk susun barang tu..yang wrap from Martha Stewart tu..terus rasa ah aku nak pi jalan Ikea la sat lol. ya lah, its been a months we haven't yet visited Ikea sebab super duper busy. bila plan nak pergi mesti ada je yang akan come up dulu. tapi this trip memang kena ke Ikea sebab kami nak membeli inlet barang barang yang nak di susun dalam kc. separator, bottle2 rempah ke apa ke, rak yang macam macam lagi la kena cari. guess i need to wait for my husband jugak la ni. anyhow itu je nak cakap haaa. please visit Iheart Organizing untuk idea idea menarik untuk kediaman anda. baru teringat kan, aku tengah browsing dressing room concept, mari google semula ke Iheart Organizing! 

# transfor

tak de apa nak share kalini. cuma nak update untuk diri sendiri yang aku dah berjaya menyiapkan satu bilik paling kecil di tingkat atas. siapkan interms of mengecat dari warna lama bilik tu hijau kuat padam kepada warna pilihan hati- Tulip. sekarang masih stage nak masukkan apa yang perlu seperti nak masukkan meja study dan kerusi study untuk adik. the rest as additional seperti bean bag yang afzal soooo beriya nak beli katanya dan meja solek simple sebab dia pun anak bujang kan, takde la nak kemaruk sangat nak cermin berdeco deco ke apa. 

apapun nantikan update bilik pertama hasil mengecat dan sedikit tambah tambah mana perlu sebelum full decoration berlangsung - right after my husband is home :)

till then, selamat bekerja ladies :D 

Happy Monday!