Tuesday, July 22, 2014

# Julai

hello Julai
sorry sebab dah lama say hai dekat kau belog ku sayang
aku bercuti sebulan bulan puasa ni dekat rumah
sebab nya nak report duty Exxon 1hb Ogos nanti
Jadi request for early release sama Paradigm


dah tinggal 6 hari nak Raya baru la aku sibok nak menaip kan
memang dasar pemalas


ni sebenarnya ada satu benda nak kongsi dengan korang
sebab sekarang ikea tengah ada buat sale hari raya
kebetulan aku jalan jalan ikea semalam plan nak cari poster untuk hall atas
jumpa sekali benda lain


aku dapat penyangkut cawan dan sudu garfu for less than RM30.
macam ni rupa bentuk nya
aku letakkan exactly atas tap cuci pinggan aku ni sebab senang nak sangkut sudu garfu
side kanan kita boleh susun pinggan mangkuk
dah selesai la satu tugasan yang menyampahkan jadi senang nak buat.






that's all for now ladies.
nanti kita jumpa lagi


selamat berpuasa! #tak kisah la dah tinggal brapa hari nak Raya pun. hahaha


jumpa lagi!


Mira
22072014