Monday, January 20, 2014

# entri

nak cerita pasal entri itu ini tak dapat sebab semua pon tak siap lagi jadi...maafkan lah...nanti dah siap aku kongsikan naa

ini pun tadi sibuk interview. aku start join2 interview ni dari last week. jadi minggu lepas dan minggu ni macam nak buat tu nak buat ni semua tak jadi lagi sepenuhnya. nak snap gamba bilik yang dah fully painted pun tak menyempat nye la hai. takpelah i dont forget my promises. nanti aku upload. 

last week balik kampung and i have manage to buy a curtain. konon nya nak bawak balik kampung nak jahit la guna mesin laju mak tu tapi tak sempat jugak. last last aku bawak balik yang dah bergunting ni je. cadang nye nak menjahit harini tapi interview pun pukul 2 petang,sampai rumah dah 340pm dah letih la pulak. esok la start.

semalam pun menyemput aku bawak aquarium nak bawak balik kajang konon ada la kedai petshop bukak hari ahad. jawapan nye takde. so bawak ajela aquarium tanpa ikan balik kajang. hari apa aku nak cari ikan ni kan. ikan hidup lah bukan ikan nak goreng.

what ever it is kan..aku nak wish korang semua happy working this week ya. 

banyak list aku kena check and fill in lagi ni. and the list goes on...and the list goes on.... 

happy monday!