Monday, January 27, 2014

# jaundice

tadi alang antar mesej. 
alahaii anak hero sorang tu kena jaundice. 
kenapa baby senang kena jaundice? 
sophie dulu kena tahan jaundice sampai 7 hari dekat wad. 
rawatan susulan lagi kena attend. 
memang kena tabah la nak bawak anak dengan perut terbukak macam tu
azie senasib lah kita
what to do
any idea cemana nak kurangkan kuning ni pada baby? 
ammar tak kena admit ward lagi tapi hopefully berkurang la jaundice tu nanti bacaan 14+ dia kena masuk wad. 
kesian ammar.

# muhammad ammar nazran

Ammar

Maklong is in love....

Yes.

I'm in love with you.

taken from my own ig

maklong tengah meltingggg pandang gambar you.

ooooh Ammar.. :)

# jaoh

kemain ha tajuk kalini. ia mengenai jarak. apa yang jarak? cinta jarak jauh? perkahwinan jarak jauh? kehidupan jarak jauh? oooh sama sekali tiada kaitan. sungguhpun aku melalui cinta,perkahwinan dan kehidupan jarak jauh, tapi tiada apa yang jauh antara kami hihi. 

jauh ini mengenai tempat aku pergi interview tadi.. 

it is situated at Shah Alam. Bukit Jelutong. selambe tadi interview pukul 2++ aku sampai pukul 3 with a big smile on my face. bukan nak fake ke apa tapi memang aku dah sesat lebih 5 kali semata mata nak sampai office keramat ni. mula mula sampai dekat bukit jelutong baru, pastu pergi lab dia lepas tu baru sampai HQ. penuh cabaran dan dugaan nak ke tempat ni. 

surprisingly, bila sampai di HQ interview proses sangat tak banyak hal. sangat smooth. aku suka. 

and 

sungguhpun aku lambat, aku masih bertenang sebab aku pasang siaran light fm. serius..kalau nak pegi mana mana and korang berkejaran masa..please listen to light fm. it helps! 

interview went well and hari Rabu akan tahu keputusan. untuk job yang ini..aku berharap lokasi nya dekat sikit lah tanak la sampai shah alam nak berulang...40km lah dari kajang ni. yang aku suka ialah flexi hours untuk sampai ke office. 

apa apa pun kita tunggu dan lihat la apa keputusan nya hari Rabu nanti. ada beberapa consideration yang perlu di buat kalau dapat job ni. kalau dapat. kalau tak dapat kita delete semua consideration itew, haha.

okay then.

jumpa esok! 

 taken from my ig. 
saja nak gedik hari Isnin. selfie selfie, lol.