Tuesday, January 28, 2014

# skincerity

bila tengok tajuk entri tu mesti korang dah terfikir fikir kan ni mesti mira nak cuba skincerity. 
ok
jawapan nya tidak ye
aku takde la eager sangat nak try product ni tapiiii
suamiku
iya
suamiku sangat excited nak cuba niiii 
suruh aku contact kawan kawan kalau ada yang jual
tak payah jauh juah nak cari mana nak beli ni
pergi je blog blog mesti ada yang jual
and I already found one
puas lah hati nye tu
dah jumpa skincerity
for myself.. aku hampir tergoda dah dengan tabita tu
semalam tanya suami dia tak kasi pakai
sebab takut katanya side effect kemudian hari ke apa
habis aku kata nak try jugak sebab tanak merapu rapu dah pakai product campur campur ni
dah katanya kenapa nak campur campur product? 
pilih satu product kita beli sekali satu set
nanti masa nak beli mana mana yang habis tak sebanyak membeli satu set macam mula mula
Yes...
This is opportunity untuk mintak belikan aje satu set terus
nanti nak buat maintenance kita claim - selamat wallet tau
so esok kita tanya la blogger yang menjual skincerity
rasanya balik la kita bayar lepas raya cina kan sebab proses hantar hantar ni dah nak cuti jadi delay jugak sampai nya ke rumah
lepas tu kita review before and after muka suamiku kan
dah kalau cantik aje kulit dia jadi nanti why not kita plak tumpang pakai sama hahaha