Monday, February 10, 2014

# persian fabric

aku tau memang dah lama gak ni tak apdet apa apa
tapi
aku nak bagitau
yang aku tengah dalam proses nak mulakan sesuatu
nak meniaga hahaha
tapi tak tau la sejauh mana kerajinan aku nak fokus meniaga ni
cuma harapan aku satu hari nanti bisnes ni membolehkan aku berhenti dari makan gaji
sampai tahap bukak kedai kee sapa tahu kan 
nanti dah siap instagram aku kasitau
sebab nak bukak akaun instagram lagi satu kena guna akaun phone sophie 
dan nak dapatkan tab sophie ke pangkuan aku tu adalah super sukar 
paham paham jela kan
dah ada extra untung baru start beli handphone bisnes (kata suami)
ok la ok la sebab baru nak mula kan..
folow jela
anything akan di apdet soon
see you later ladies!