Tuesday, March 25, 2014

# Rabu

tak sempat rupanya semalam nak update entri
sebab aku kena sakit tengkuk
apa kena la kan dah tua tua ni ada saje sakit di mana mana
selamat bekerja kawan kawan
cuti skolah ni la saat memandu ke office dengan super aman
sebab tak jem macam selalu
let's hope I have energy to write malam ni ke
recipe baked macaroni pon aku lupa mana tah letak
Rabu dah
Isnin depan aku dah kena post duduk Hess
syllabus di teruskan lagi harini
1 syllabus down pun jadilah..
2 lebih bagus kan
Have a great day everyone!
 

# weekend

last weekend I yet not able to post any of my activities with family
but I will surely share it today
I do have one recipe to share will you all ladies
nanti balik boleh try and error my recipe
balik nanti aku mulakan project update entri :D
till then. Jumpa lagi!

# syllabus

4 down
Another (65-15-4 syllabus) to go
 
taken from my online University
 
and another 30 minutes before heading home :)
 
we did received a heartbreaking news last night
and all of us are deeply sad for the lost
let us pray for MH370 passengers' 
Al- Fatihah
May their soul be blessed
Amin