Wednesday, April 16, 2014

# Dang

Day 3 Wednesday
mana wedding ring? tak pakai lagi harini?
(tak..I pakai cincin terbaek I ni)
okay..takpelah..cantek je..jangan marah la dah ok?
(siapa marah? takde orang marah ponnn)
dah pukul 12. jum makan. I tunggu dekat Aseana
(I tanak makan - kenyang dah)
hmmmm Okay takpe. I turun makan dulu.

15 minutes after
Hello miss nurul amiraaa 
Yes..speaking...wey I am Puan lah (I know who you are)
Your Lasagna Beef and ice choc dah siap. You can pick it up now. 
what? wey..I don't order anything laaa
Yes I know but Lasagna beef dah siap. Turun sekarang atau I anta naik atas.
Ok Okkk I turun *rolling eyes*
Jangan lupa makan okay. I suruh makan sekali tanak. siap nak kena bungkus ha..manja sangat ni.
Siapa pulak suruh u tapau untuk I ni? haaa I tak suruh. tapi takpela since dah belikan kan..terima kasih hahahaha
Good. so are we good?
Yes. mestilah good. this lasagna beef cost you RM26 before tax ni hahaha. choc ice RM 14 before tax.
tengok muka pon I dah tau you memang dah master harga makanan dekat Aseana tu
HAHAHAHAHAHA..thank you btw! I nak naik atas makan. BYeeeee

ehhhh wait!
I nak tanya satu soalan
what?
Angah kerja mana sekarang?
My angah kerja dekat Onyx.
Onyx? waaah I ada kawan la sana..jap I nak call Nadzri 
Who's Nazri? 
Suprise---
Wait..angah post apa kat sana? 
BD

He pick up the phone and call someone
Hello Bro..kau kat mana? eh kau kat Onyx kan? Do you know Adila? The BD women for Onyx? 
aaaa..yeah hahaha. eh aku jumpa kau petang nanti ok? bring Adila along. I have suprise for her,
Call ended
I nak jumpa NAdzri petang ni. I suruh dia bawak Angah skali. hihihi

OMG..dalam hati aku dah cuak dah...matiklah....angah mesti marah aku pasni @____@

6.00pm...
Driving passing UOA..my phone ring

Alonggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!
Ok wait wait...I can explain
How on earth this guy could find you laaaaaaaaaaaa?
Alamak I also have no idea
Kau tau tak aku terkejut gila babis bila aku dengar orang jerit nama aku dalam Tamarind tu? 
hahahaha what happen la wey?
I came with my team along with Nadzri, Nina and Zainal. suddenly dari dalam restaurant aku dengar orang jerit nama aku "Angahhhhhh!" wey sumpah aku terkejut. Aku lagi terkejut sebab aku nampak dia! gila laaa..abisla kau long. habis laaaa. punya la susah aku ngan mak lari dari pasar malam dulu sebab tanak bagi dia ikut kitorang balik rumah,nanti sibuk tunggu kau kat luar.. hahaha
bodo laaaa..don't remind me lah! 
OMG dia cakap ngan office mate aku that he knew me since I was a kid. Damn..aku rasa cam alamakkk harus ke aku nak iyekan dan teruskan perbualan tentang kisah kanak kanak ni..dah la selamber je cakap selalu datang rumah kita jumpa kau. dia tak tau tu zainal kenal kau. pasni kalau zainal jumpa kau mesti dia gelak besar
itulahhh tu...cis bodo laaaaa. 
HAHAHAHHAAH ni aku gelakkan kau
ngek la kau Ngah
Okay will talk to you later - Driving
So do I
kesian kau long HAHAHHA
angah aku lempang kau kang
HAHAHAHHAHA
Ok Bye 
Bye