Sunday, May 18, 2014

# kuih

sebaik aku buka bloglist yang ada ni tetiba aku ternampak kak azie buat kuih badak berendam

maaa aiii

rasa cam sedap gila!! 

nak masak esok ke mirah?

mesti lah tidak kan. 

apa apa pun simpan dulu resepi badak berendam kita dan buat weekend nanti

oh yaa by the way kan

suami kita ada kasi 1 cabaran pada kita

cabaran nya ialah.....

harus cuba memasak cinnamon roll

aku memang gila dengan cinnamon roll tu tapi bake sendiri aku tak reti

keje nak membeli jela dekat cinnabon dan cinnamon

lepas ni kena bekerja keras la sampai aku berjaya buat cinnamon roll tu

wuhuuuu

# away

I am sorry for being away for quite sometime

satu aku busy

dua sebab aku busy

dan tiga juga..sebab aku busy

harini tiba tiba suami dapat urgent ticket

project nak start Monday

nak tak nak kena la suami balik kerja 

aku sedih

honestly

trip kalini memang emosi lebih sikit

atau tiap tiap kali pon emosi aku tak perasan ke tak tau lah hahaha

but I miss him bad..

and I am craving saje keje asik nak makan

am I gaining weight?

oh yes..

trip kalini aku tak harap banyak

cuma berharap trip kalini aku tak datang period dah 

inshaaAllah kalau ada rezeki ada la ni. 

kalau tak ada kena usaha lagi :D

happy weekend uols.

I nak melayan perasaan kejap sedih rindu sayang dekat suami

sobssss