Sunday, June 8, 2014

# halo!

lama gila tak singgah blog sendiri
sebab busy dengan diri sendiri hahaha
you all apa khabar?
aku ada tons of story nak cerita tapi aku ada hal sikit sekarang ni
takpelah ada masa kita akan story banyak banyak lagi
buat masa ni antara perkara yang paling baru adalah tentang diri sendiri
nampak nya keinginan untuk tidak di singgahi period berlaku juga setelah 11 hari lewat pun
mungkin belom ada rezeki #staypositive!
minggu lepas juga aku terima panggilan dari ExxonMobil
fasa pertama interview dah lepas - berjaya 
fasa kedua dah pergi minggu yang sama dan keputusan... - belum di terima
kita tunggu dan lihat la apa hasil nya minggu ni.
ada rezeki kita belanja cik Onn kita lipstik! itu janji last week hahaha
minggu lepas aku sibuk dengan assignment 
sebab 2 minggu lepas aku attend one to one coaching under training
jadi minggu lepas adalah full time assignment dengan data yang company bagi
esok adalah hari presentation! 
oklah ladies..
semoga kita berjumpa lagi di lain sesi. 
aku pon berharap aku rajin menaip ni 
bukan malas tapi masa tu masa
hihi

take care!

Oh ya! Happy birthday Miss Onn! I love you! 

xoxo 
mira.
08.06.2014