Wednesday, November 5, 2014

# a phone

telepon adalah satu aksesori
bukan la kepentingan sangat pun
ia tidak penting bila...
 
suami kau ada di rumah
anak kau ada di depan mata
emak dan adik beradik semua berkumpul
 
it doesn't really matter to have a phone
 
TAPI
 
bila suami kau dah start away
kau sendiri kena away
anak kat Malaysia
ayah kat Erbil
emak kat Houston
that's where phone is really your true companion
 
I was thinking of changing my phone again
tapi sedang bercakap dalam hati is it worth it to change my phone yang tak sampai stahun lagi pakai ni
 
apa phone dalam plan korang kalau nak membeli?
 
Note 4?
Iphone 6?
 
I was thinking of buying an iphone 6.
since I am planning to buy an ipod and ipad
sapa nak beli iphone 5s LE gold saya?
retail price is 7500
now I am selling it at 5000 sahaja.
kalau korang beli kat Malaysia harganya 9k
which is a plain gold (aku punya ada swaroski)
and mine is a 1st version of 250 units in London 
not sure sekarang brapa harganya sebab iphone 6 dah kua kan.
that price was seen 2 months ago
 
sapa nak nanti mesej lah aku ya.
sementara aku rasa nak jual ni
atau aku akan simpan je sebab ini hadiah harijadi
marah la suami aku nanti T-T 
aihhhh
 
bye.