Thursday, November 6, 2014

# dinner

harini xom ada dinner
 
dinner department rasanya ni
 
tak boleh bawak spouse sebab ini khas untuk staff sahaja
 
dalam kad siap dah pesan bercantik cantik lah dengan stiletto mu
 
dalam hatiku ia hanya sindiran hahaha
 
takdelah
 
tak kisah pun
 
oleh kerana takde persiapan vogue d vas
 
aku hanya recycle je baju yang ada
 
kebetulan dress yang aku tempah untuk raya tahun ni memang purposely aku buat design boleh pakai masa ngandung
 
macam tahu tahu kan haha
 
maka aku recycle baju sama jelah.
 
ada bawak wedges
 
tengok la kalau mampu nak pakai
 
kalau tak pakai flat sajo.
 
happy Friday ladies.
 
esok kita weekend ;)