Monday, November 17, 2014

# satu dua tiga

I just got few stuff to settle down
application AmEx yang aku tak tahu bila nak siap process
will I ever make it on time?
kalau AmEx takde then aku tanak travel
sweater tak beli lagi sebab tanak pakai duit sendiri
sweater dah kecik tak muat nak zip ada belly ke depan maju jaya ni
semalam dapat liase dengan Yuhanna pasal AmEx
Alhamdulillah I guess semua takda masalah cuma aku risau masa untuk siap
 sempat ke tidak nak collect card ni
hope everything will be ease for my side
 
visa application run smoothly as well Alhamdulillah
esok interview session pkul 850 pagi
hopefully jalan tak jam dan I can make it ontime
hopefully aku dapat visa 10 tahun so that tak payah nak kena keje ulang alik embassy je keje nak renew visa
I hope they approved my application
 
next check up session will be next month
next month kena buat blood test and check diabetes
semalam aku dah scan and dah Nampak gender
 
Alhamdulillah
 
kalini Ammi dapat HERO pulak :)
 
since dah tahu ni.. kami nak start la cycle shopping baby stuff balik.
updates will be posted nanti
till then
 
bye.
 
18.11.2014