Tuesday, November 18, 2014

# visa

approved :)
 
visa saya approved
 
Alhamdulillah sangat sangat
 
sebab nya aku dah stuck dalam jem tadi lebih kurang 2 jam
 
lepas tu tak jumpa bangunan mana nak parking kereta
 
dari session interview 850 pagi aku selambe lajak 910 pagi sampai gate us embassy
 
anta form itu ini
 
interview
 
dah boleh balik..
 
passport akan di hantar lagi 2 hari dari hari ini (Jumaat)
 
amex.
 
semalam Bangkok dah anta form aku ke maybank
 
hopefully all went well and approved
 
boleh la aku nak shoping baju stoking sarung tangan segala ni
 
2k nak di habiskan satu hari memang senyum sampai telinga la hehehe
 
more updates akan di kongsi bila semua dah ada dalam tangan
 
till then
 
happy working ladies
 
bye
19.11.2014