Thursday, January 15, 2015

# buddy


Berjaya rupanya kita makan sama harini Onn
Glad to see my best buddy today
Esok esok kita gi makan lagi Onn!
terus semangat nak sambung blaja ni wuuuu
onn kata kau beranak beranak la dulu baru pikir! hahaha
ok. sejam setengah lagi and kita akan pulang yey!
harini satu kerja tak usik lagi ni T______________T
*malas*

# counting 41 : kisah loaner

harini nak kongsi gambar ni


 
I love you Mak
 
I always do.
 
 lupa nak cerita smalam
 
kita dah tukar line maxis
 
nombor masih sama
 
lega sikit tak payah nak melekat kat dinding office sebab nak tangkap coverage
 
workstation saya ni sebelah sangat dengan maxis tower tu
 
jadi kena block siap siap dah celcom
 
maka memang susah kalau nak terima whatsapp ke apa ke bila masuk office
 
bila dah tukar maxis duduk pun dapat full line and 3G mobile data
 
semalam bank dah call
 
Alhamdulillah loan dah approve
 
minggu depan kita dah boleh ambil kereta
 
form baby pun dah amik semalam kat clinic
 
harini ada plan nak makan dengan onn
 
tak tau la menjadi ke tidak ni hihihi
 
selamat hari Jumaat semua
 
happy working and enjoy your weekend :)

bye

16012015