Friday, January 16, 2015

# counting 40 : Saturday

selamat hari Sabtu semua
harini saya tak kemana la duduk rumah je
plan nya nak jumpa angah and nak makan sama dengan angah
Nampak nya angah nak bejalan ke Melaka ngan suami beliau
mak kita plak pegi jemputan perkahwinan kat shah alam
oleh kerana saya yang tak berapa nak larat ni malas la nak join makan nasi minyak
tadi dah selesai siapkan sophie mandi
now turn ammi ngan paksu la nak besiap plak nak cari makanan lunch
korang suka lagu arab tak?
I love Arabic song dari kecik lagi
tapi dulu dulu suka dengar lagu cheb Khalid
skarang dah tua ni ada citarasa pandai lah kenal penyanyi macam nancy ajram /maya diab etc
ni salah satu lagu yang saya minat dari nancy ajram

selamat mendengar sama sama lah ye
jumpa lagi
bye

17012015