Saturday, January 17, 2015

# counting 39 : Wadi Hadramawt


semalam rupanya angah tak jadi jalan Melaka

katanya kaki sudah serupa besen hahaha

jadi memang malas la nak jalan

bila kaki dah bengkak memang sakit sikit nak bejalan

jadi kami jumpa di Ampang

lunch pukul 5 petang

makan di Wadi Hadramawt Jalan Ampang

not bad makan sana

tapi best lagi Nasi Arab Damsyik di Senawang

semalam mak ke kenduri kawin kat shah alam

ada la mak singgah kedai arab juga beli fruit juice kat sana

ada membeli pati jus africot juga di bawak pulang

kedai tu memang jual barangan arab

mak yang jalan sorang pun boleh shopping sampai rm70 beli jus

kalau aku yang pergi sana tak tau la ape benda terbeli hahaha

since harini Ahad hati tu teringin nak cari blouse

baju yang sedia ada Nampak nya dah tak muat nak masuk ke perut T___T

selamat berhari minggu semua

esok masuk kerja hihihi

bye

18012015