Wednesday, January 21, 2015

# counting 36 : course


actually ni dah masuk counting 35 tapi takpela kita setel counting 36 dulu
harini adalah tiring day
sebab dari malam tadi aku kena attend meeting up to this morning
jalan jem mashaaAllah tak tahu la nak kata apa
dari elok elok sampai office selalu sejam sekarang dah nak dekat dua jam
maka disebab kan aku ada plan nak masuk kerja ikut schedule 7-4pm balik
aku akan ikut semula jalan lama which is jalan hulu Langat
meeting dari malam sampai pagi dan sampai ke masa lunch ni sangat lah memenatkan.
rasa nak tido flatkan diri je
takpelah lagi sejam lebih lagi nak balik dah
semalam aku call ukm konon nak Tanya kos ITB-UKM yang dulu bukak untuk kos double master tu
ternyata aku kecewa la
sebab kos tu dah takda
so aku akan continue untuk proceed master dengan available prof yang ada la di UKM
sekarang tengah survey the best course to take.
pastu nak pikir nama tajuk research nya skali
tahun ni company pun banyak sekolah depa anta untuk aku
tapi aku akan start attend lepas maternity leave la sebab nak bergerak ke sana ke mari pun sekarang ni dah mula penat
nak seret lappy pun penat Y____Y
good luck to my best friend Cik Onn yang akan mulakan kelas bulan Feb ni
aku akan menyusul dengan disiplin this time *semangat!!*
oklah nak rehat dan makan hahaha
jumpa lagi
22012015