Thursday, January 22, 2015

# counting 34 : Ammar Nazran turns 1

 
23.01.2015
 
:)
 
Ammar Nazran bin Nasrul Ashraf
 
he turns 1 today
 
happy birthday sayang
 
maklong loves you always and always!
 
gambar sendiri


# counting 35 : Shoes

terlewat satu entri la aku tak telle dengan counting ni
takpelah nanti kita kejar balik
malam tadi aku ada stalk satu instagram ni
instagram kasut :D
dia buat custom made kasut okay
and I find it interesting
tadi baru email Tanya butik nya di mana
tunggu reply lah
kalau ada kesempatan I will drop by and tunjuk korang kedai nya cemana
rasa rasa macam nak tempeh kasut untuk sophie and ammi :P
 
ini instagram kedai tu kalau sapa sapa nak tengok sample kasut berkenan
atau...
korang boleh cari kasut design apa korang suka
and suh depa buat la lagi syiok kan

 
happy Friday!
 
23.01.2015