Thursday, January 29, 2015

# counting 30 : caramel

11.10pm
baru selesai meeting malam dengan mentor kat Houston
macam biasa lah malam malam ni aku malas nak fikir kerja 
kasi kepala berehat dengan aman dulu 
tidur nyenyakkkk
esok baru fikir apa kerja sekolah mentor pesan malam tadi LOL
baru kejap ni aku makan pudding caramel hasil air tangan mak
tadi masa mak masak main main je tengok cemana cara nak buat
bila teringin sibuk mintak mak
aku ni pun dah jadi mak tapi tak mau mau jugak berperangai macam emak aihhhh
takpela next time buat aku buat sendiri and aku post sini on "how to make caramel pudding ye ;)"

tadi lalu instagram sursecrethouse 
instagram suesecrethouse ni jual wedding dress yang harga nak menangis
sebab harga beli dress ni macam korang sewa dekat butik pengantin
alang alang sewa 3-4 ratus ada baik nya korang beli buat kenangan 
malang nya saya dah kawen dan saya hanya boleh suggest sapa nak kawen please tengok ig suesecrethouse 
mesti korang tak sabar nak menabung nak beli wedding dress idaman
dia juga ada jual dress design inspired 
kalau kita terasa nak jadi Kate Middleton ke masa wedding kita 
kita boleh mintak suesecrethouse ni book kan and wedding dress anda akan sampai di pangkuan *love*

dalam ig suesecrethouse tu ada juga baju bridesmaid 
ada la satu design yang aku suka kerana ia sesuai sangat la dengan kasut yang aku beli haritu
sebenarnya nak pakai kasut tu dengan dress 
jadi jalan jalan ig nampak dress ini


cantik tahap nak nangis T___T
siap ada pinggang ramping oh mengidam aku di buatnya
aku takda pinggang buat masa ni so solly mirah
what i do? 
i look for this dress which is exactly more or less like this 
cutting pinggang nya tak duduk di pinggang
cutting nya duduk atas perut acik ni haaa
and i match it with my green shoes
dress dan baju green ni aku nak pakai untuk wedding cousin kat Ipoh this coming 22nd Feb 2015

well at least baju dan kasut untuk kenduri kita dah ada kan
oklah tuuu

i will post it here bila hari merasmi dress dan kasut itu tiba cewah over

till then
bye

29012015