Wednesday, February 4, 2015

# counting 24 : sebab kau comel

Dalam lift nak pergi lunch
Eh…
Hm?
Ni seluar baru eh you?
Haha..aah. seluar dah tukar saiz,now L haritu M
Hahaha comel
Thank you…
You, you ada banyak seluar maternity kan? From S to L size dah you ada, you nak buat apa dengan previous size punya seluar tu?
I tak fikir lagi haha..tapi I plan nak archive jelah
You nak ngandung lagi ke tahun depan?
Ah? Eh noo lah, perhaps another 4 years I will get pregnant again InshaaAllah

Oh kalau camtu why not you sell off je seluar saiz S to M tu. You baru pakai berapa kali je kan. Kalau jual kat mudah ke dekat Instagram you ke mesti ada orang nak beli tu.
Nak jual? Aiyoo ada ke orang sudi nak beli seluar I ni haha
Laah seluar you baru lagi. I yang tengok hari hari I tahu laaa.
LOL
(mute kejap)
Keluar lift sambil jalan ke KLCC
Atau…
What?
Eh
Ha?
Camni la you,
Apa dia?
You jangan la jual seluar seluar you.
Hahah kenapa nya?
Sebab mana tahu..kalau I ada rezeki tahun depan I pregnant, you kasi I eh seluar seluar you? Boleh tak?
Oooh boleh je…you sudi ke nak pakai seluar I ni? Kang I ada kurap kang u acaner?
Kurap??? Pecaya sangat la I you ada kurap kan.
LOL
Simpan eh? Kita kan sama saiz. Kalau ada rezeki I you anggap la archive pada I eh?
Bolehhh no problem.
*smile*
Kalau dah kawan kan…rapat. Satu cawan minum kadang kadang. Kongsi roti bila lapar. Seluar tukar tuan pun takpa.
Tapi tu zaman kita uni dulu. Tak sangka aku jumpa lagi kawan yang buat aku rasa we are not that old yet.
LOL
Apapun kau memang comel! Thank you for being my friend thru good and hard time!

05.02.2015