Monday, February 9, 2015

# counting 20 : wishlist

tiba tiba terasa nak letak wishlist harini
 
sebenarnya terpandang semalam
 
lepas tu dok minat la sampai termimpi mimpi
 
being me is always begitu lah
 
nak sesuatu sampai mimpi
 
tu petanda teringin sangat lah tu
 
have you ladies heard of watches brand name Larson & Jennings?
 
it is a swiss watch
 
so dia tak se glamor Tissot / Tag Heuer
 
but still ia memang menarik di mata aku ni
 
dari hari tu dok pandang mana lah nak cari
 
lupa dah haritu google ada ke kat pavi atau mana mana shopping mall Malaysia kan
 
rasanya memang butik dia takde kat sini
 
hanya ada di London
 
jam yang aku dok tenang ni material chain
 
warna hitam
 
simple sangat sangat tapi elegant di mata aku ni
 
harga masih berpatutan (around MYR 1200)
 
 
kalau di website untuk online shopping adalah harga tersebut
 
shipping cost aku tak pasti dah masukkan ke tidak tu
 
tapi yang pasti harga nya tidak lebih dari RM2k
 
means masih menepati citarasa dan kemampuan
 
Tissot Touch yang aku dok pakai beberapa bulan lepas tu dah selamat di dalam almari
 
harga Tissot adalah berbeda dengan si hitam manis ni
 
gambar sendiri : Tissot Touch : this cost me of buying around RM2.4k. boleh dapat 2 bijik Larson Jennings :D
 
dah bosan takde la nak pakai
 
kalau dah nama nya berubah hati tu cakap jela kan
 
LOL
 
bukan bosan la
 
lengan aku ni dah gemok sebab pregnant kan
 
tali jam pulak aku dah default as my size je
 
so sekarang memang aku pakai swatch chain tu je bagi selesa
 
jadi ayu la kejap tak boleh melasak pakai jam chain
 
kang tercabut batu batu dekat jam tu habis tak lawa dah hahah
 
gambar sendiri : Swatch ini hadiah harijadi saya beberapa tahun lepas. sekali beli dua jam (chain and skin swatch) sebab husband beli dekat Dubai. murah tak hengat katanya. siap tunjuk dalam video call tak sabar nak bagitau hey I got this for you!
memory 2011** 
 
tapi Tissot is still my favourite! cuma tak ada salah nya nak try koleksi baru ni pulak
 
jadi 
 
untuk ke wish list ini pula
 
anda harus menabung oke!
 
menabung!
 
kalau sempat aku nak cerita pasal weekend lepas
 
cerita Pasir Salak Eco Resort
 
see ya!
 
10.02.2015