Thursday, March 5, 2015

# Home

tadi hoop hoop belog
I saw this 
ia berkenaan rumah mampu milik di Wilayah Persekutuan
take a look at this website ladies! 

syarat kelayakan ada di tulis sana

1. umor kamu 21 ke atas ya (I am old enough for that age)
2. staying or working in KL for at least 3 years (lebih lebih dah dari 3 years)
3. a household income (pendapatan isi rumah mu mesti KURANG dari     
    RM10,000) *too bad jika sudah melepasi pagar hahaha*

jika anda termasuk dalam golongan ini boleh mula mencoba.

good luck! 


# diam

aaaaa
terasa lama gila tak say hi kat belog sendiri 
hahahah
iyelah dah berapa hari ni aku agak busy lah
banyak kerja kiri dan kanan
kesihatan pun tak berapa mengizinkan
tadi bukak bukak belog list ada tengok entri adik adik yang baru beranak satu
pandai mereka jaga badan noy 
lawa selepas habis pantang
slim balik macam anak dara 
mampu kah saya kembali ke bentuk asal? 
pergh soalan paling tough di alam semesta I would say 
sebab banyak benda nak kena bega ni LOL
option petama aku sehabis pantang semestinya melawat LWM atau Mary France Body line
harus pecah lemak di peha ni yang penting
the rest are all in hand inshaaAllah
journey aku banyak sangkut dengan entri pegi jalan yang tak berjaya lagi nak post 

1. Pasir Salak Eco Resort
2. Pulau Duyong Ri Yaz Heritage 

mungkin entri akan datang kita boleh mulakan entri perjalanan ammi bersama baby Z. 

till then ladies 
selamat bekerja. 
i am WFH yesterday and today 
WFH itu work from home namanya

take care and enjoy your weekend!  

mira
06032015