Monday, March 16, 2015

# Love Me Like You Do

tak tahu tapi tiap kali aku dengar lagu ni aku rasa sayu
macam sedihnya
sebab music dia kot
tapi aku suka lagu ni
sedih sweet
kecamuk rasa ati bila dengar
rasa bila dengar lagu ni
rasa nak cium husband kita
pastu cakap kat dia
thank you for loving me
perhaps I miss my husband
 
hey...I miss you
*****

 
 
Ellie Goulding "Love Me Like You Do" lyrics

You're the light, you're the night
You're the color of my blood
You're the cure, you're the pain
You're the only thing I wanna touch
Never knew that it could mean so much, so much

You're the fear, I don't care
Cause I've never been so high
Follow me to the dark
Let me take you past our satellites
You can see the world you brought to life, to life

So love me like you do, love me like you do
Love me like you do, love me like you do
Touch me like you do, touch me like you do
What are you waiting for?

Source: http://www.directlyrics.com/ellie-goulding-love-me-like-you-do-lyrics.html

Ellie Goulding "Love Me Like You Do" lyrics

You're the light, you're the night
You're the color of my blood
You're the cure, you're the pain
You're the only thing I wanna touch
Never knew that it could mean so much, so much

You're the fear, I don't care
Cause I've never been so high
Follow me to the dark
Let me take you past our satellites
You can see the world you brought to life, to life

So love me like you do, love me like you do
Love me like you do, love me like you do
Touch me like you do, touch me like you do
What are you waiting for?
Fading in, fading out
On the edge of paradise
Every inch of your skin is a holy grail I've got to find
Only you can set my heart on fire, on fire
Yeah, I'll let you set the pace
Cause I'm not thinking straight
My head spinning around I can't see clear no more
What are you waiting for?

Love me like you do, love me like you do
Love me like you do, love me like you do
Touch me like you do, touch me like you do
What are you waiting for?

Yeah, I'll let you set the pace
Cause I'm not thinking straight
My head spinning around I can't see clear no more
What are you waiting for?

Love me like you do, love me like you do
Love me like you do, love me like you do
Touch me like you do, touch me like you do
What are you waiting for?


Ellie Goulding "Love Me Like You Do" lyrics

You're the light, you're the night
You're the color of my blood
You're the cure, you're the pain
You're the only thing I wanna touch
Never knew that it could mean so much, so much

You're the fear, I don't care
Cause I've never been so high
Follow me to the dark
Let me take you past our satellites
You can see the world you brought to life, to life

So love me like you do, love me like you do
Love me like you do, love me like you do
Touch me like you do, touch me like you do
What are you waiting for?

Source: http://www.directlyrics.com/ellie-goulding-love-me-like-you-do-lyrics.html


Ellie Goulding "Love Me Like You Do" lyrics

You're the light, you're the night
You're the color of my blood
You're the cure, you're the pain
You're the only thing I wanna touch
Never knew that it could mean so much, so much

You're the fear, I don't care
Cause I've never been so high
Follow me to the dark
Let me take you past our satellites
You can see the world you brought to life, to life

So love me like you do, love me like you do
Love me like you do, love me like you do
Touch me like you do, touch me like you do
What are you waiting for?

Source: http://www.directlyrics.com/ellie-goulding-love-me-like-you-do-lyrics.html

# confinement lady PT II

jawapan dah dapat
 
:)
 
Alhamdulillah
 
PP ku bakal pulang dari kampong halaman nya
 
20.3 bakal tiba di Malaysia
 
"kakak nak bagitau yang PP akan bertolak balik ke Malaysia pada 20/3. Tadi kakak dah uruskan duit tambang dan dokumen perjalanan dia"
 
Thank you Kak Rozi!
 
ok kita dah boleh bernafas lega dan beranak happily
 
kejap lagi assistant Dr. Rasliza akan call saya dan bagitau tarikh saya masuk hospital
 
 

# confinement lady PT I

kawan kawan
 
saya sedang mencari makcik yang available untuk bagi service confinement lady
setelah beberapa kedai saya call akhirnya saya jumpa kedai ni



http://www.rawatanbersalin.blogspot.com/



nama owner kedai ni kak Rozi
tadi tengah ralik bersembang tetiba line terputus plak



tengah tunggu kak Rozi call balik nak tanya makcik sapa akan jaga saya nanti kat rumah ni

 
update akan di sharing nanti
 
***
 
malam tadi dah dapat email dari Kak Rozi
 
PP belum balik dari Indonesia T____T
 
minggu depan baru dapat confirm balik PP dah ada ke belum
 
korang ada contact PP lain tak?
 
mintak share please....
 
:(
 
saya sedang mencari PP yang boleh bermalam di rumah selama 21 hari
 
tu main point paling penting buat masa ni
 
***

 

#wedding Ika

21 Feb 2015 yang lepas merupakan hari perkahwinan adek sedara saya Atikah Hanum binti Hashim

Majlis nya berlangsung di Kediaman Mak Lang saya di Pengkalan Pegoh Ipoh

Kami sampai hari Jumaat sebab Ika nikah hari Jumaat

blaja cara pakai tudung gini dekat fb sehari sebelum majlis hahaha'

begini hasilnya :D


gambar di bawah tu gambar kami tiga beranak di Masjid Ibnu Sina Ipoh

Maklom la mak buyung nak cari Jubah pon dah tak muat kebanyakan nya so saya pakai seluar maternity saja hehe



 
Hari Sabtu tiba dan ini lah pengantin nya
 
Ika
 
gambar dia dengan suami takde pulak
nanti aku masukan kemudian
 
 
pengantin bersama mak buyung
 
 

 
Sophie yang refuse gi makan kenduri
asik nak terperuk je dalam bilik sebab luar panas
memang masa tu Ipoh sangat la panas
kalau aircond takde memang tak tido jawabnya
 
 
my madam besar *ni otw dari Kajang - Ipoh ni
 
 
ni apa yang Sophie Berjaya bawak pulang dari Jusco Ipoh
Anna and Olaf
Elsa tu dia dah ada masa ammi nya balik us haritu belikan untuk dia
complete lah tu frozen punya dolls
 
 
 
 
 


okey itu saja entri pasal Ipoh
nanti cerita lagi
 
aku masuk office harini
esok start WFH macam biasa
 
bye
 
17032015