Wednesday, March 18, 2015

# takde tajuk


takde tajuk sebab tak tau apa sebenarnya nak tulis
tapi sebenar nya nak cakap 
aku rasa aku tak sihat 
harini dah semakin tak sihat
mungkin sebab badan makin tak larat
and these few days pun aku banyak moody 
sebab tak larat 
semua serba tak kena jadinya
nak menangis
tetiba tengah hebat sembang dengan kawan kawan kat whatsapp handphone jadi cacat plak
tak boleh nak send image ke apa ke 
terus naik angen
aduh
ape la nak jadi ni
tekak asik rasa berangin dan tak selesa
aku tak tau la ini alahan nak beranak ke apa
tapi I had this simptom lama jugak dah
makan ayam masak merah pun habis je makan rasa cam baru lepas makan mentos
tekak jadi macam makan mint sweets kenapa tah la 
harap harap esok lebih baik
harap esok takde mood merepek macam ni

amin

19032015