Sunday, April 23, 2017

April 2017

rupanya

the last time I am saying that I will be back was 2015.

phew~ that's super ancient!

but yes anyhow. I hope I really making it this time

to really come back

ni pun siap tak tau cemana nak post entry baru LOL

so far life has been really good to me, Alhamdulillah!

kalau nak cerita peristiwa dah dua tahun lepas memang susah nak track but I try my best to put some note about what I have been thru these year and perhaps dari this year ada la rentetan kisah dari previous years betul tak...gitu

reason sebenar rindukan taip taip ni sebab saya tengah google resepi

yes, RESEPI

rasanya dah almost setahun dapur rumah tak berasap so I guess I make a start for that first heee

korang masa apa harini eh?

till then,

xoxo
mami mirah