Tuesday, April 25, 2017

TCPJ

TCPJ 

Apa maksud atas tu? 

The cold pressed juice haha 

The reason why i am talking about this cold pressed juice is because i am about to change my drinking regime 

From caffeine to no caffeine konon nya (which i dont know how long is this going to last, haha!) 

and i have been in love with this so called cold pressed juice drink 

Sedap dan so far tak sakit perut 👀

Tapi macam biasalah kan 

Bila dah start buying this kind of drinks of course la terpikir apesal la aku tak buat sendiri je 

Juicer ada pi buat sendiri 

Kalau kopi tu lain la u need to brew it dan kerja nya banyak so layak la beli je 

Is it worth it buying juicer and make the juice yourself or keep buying? 

Bukan sebab apa ni. Takut juicer dah beli tapi lepas tu niat tu terbegkalai begitu sahaja dan makin lama makin penuh barang dalam dapur je 

I know myself better than anyone else so i have doubt in doing and making juice sendiri dan konsisten hmmmm

Will see for how long am i going to drink this healthy juice , sebab diri sendiri pun tak pasti hahaha 

Have a great day people! 

Xoxo 
Mami Mirah